Behandelafspraken

Uw eerste bezoek aan ons centrum bij poliklinische revalidatie

U meldt zich bij de revalidantenbalie in de centrale hal. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument) mee te nemen. Als u medicijnen gebruikt, neemt u deze dan ook mee in de originele verpakking.

Vervolgafspraken

U ontvangt wekelijks, per post of per e-mail, een behandelrooster. Hierop staan uw behandelafspraken vermeld in de aankomende week. Houd er rekening mee dat uw rooster per week kan verschillen. Voor uw arts- en behandelafspraken (alleen van de eerste afspraak van de dag dat u behandeling heeft) ontvangt u twee dagen van tevoren een sms op uw mobiele telefoonnummer om u aan uw afspraak te helpen herinneren. Dit is een extra service. Voor deze service is het van belang dat uw juiste mobiele nummer bij ons bekend is.

Melden voor een afspraak

Bij elk bezoek meldt u zich bij de revalidantenbalie in de hal. Vergeet niet uw behandelrooster mee te nemen. Wij adviseren u minimaal 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn met oog op mogelijke verkeersdrukte op de Overtoom en het vinden van een geschikte parkeerplek.