Wie komt in aanmerking voor behandeling met elektrostimulatie?

Elektrostimulatie bestaat in vele vormen, en wordt steeds meer voor medische doeleinden ingezet. Bij Reade wordt elektrostimulatie op dit moment onder andere ingezet bij mensen met een dwarslaesie. Hierdoor verbetert de kwaliteit of de ‘gezondheid’ van deze spier. Zowel de doorbloeding als het spiervolume zal toenemen. Reade is van mening dat alle mensen met verlamde spieren baat hebben bij elektrostimulatie, met elektrostimulatie kunnen verschillende revalidatiedoelen bereikt worden.

Zowel bij klinische als poliklinische behandeling zal het elektrostimulatie-adviesteam ingeschakeld worden om u voor te lichten over de mogelijkheden van elektrostimulatie. Dit adviesteam stelt een individueel advies op, u krijgt dus vanuit Reade maatwerk geleverd speciaal gericht op uw doelen. 

Aanmelden kan alleen met een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Na de aanmelding zal u worden opgeroepen op de poli bij de revalidatiearts en ingepland worden voor advies van het elektrostimulatie adviesteam.