Zaalverhuur

Reade beschikt over een aantal representatieve zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, recepties, trainingen en symposia. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap heeft u de keuze uit meerdere zalen alle met moderne presentatie-middelen. De zalen kunnen naar wens worden voorzien van bijvoorbeeld beamer, microfoons, dvd-speler, telecomfaciliteiten of een computer met internetaansluiting.

Mogelijkheden Locatie Dr. Jan van Breemenstraat 

  • Voorruimte auditorium: geschikt van 10 tot 20 personen. Ideaal voor trainingen, vergaderingen en/of workshops.
  • Auditorium: geschikt voor bijeenkomsten, symposia en trainingen voor 40 tot 150 personen. Het is een moderne zaal voor symposia en/of congressen. 
  • Koffiecorner: geschikt voor 20 tot 50 personen. Een leuke locatie voor een receptie en/of bijeenkomst.
  • Oefenzaal fysiotherapie: geschikt voor 15 tot 40 personen. In deze zaal kunt u uitstekend een workshop en/of praktische training geven.
  • Overige vergaderruimtes: geschikt voor 10 tot 20 personen.
  • Sporthal: de sporthal is voorzien van geluidsinstallatie voor bijv. Zumba, aerobics etc.
  • Zwembad

Mogelijkheden Locatie Overtoom

  • Vergaderruimte: geschikt voor 70 ongeveer personen
  • Sporthal
  • Zwembad

Voor locatie Overtoom geldt dat verhuur mogelijk is van maandag t/m vrijdag na 17.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 22.00 uur.

Faciliteiten
Technische ondersteuning. Voor de zaalhuur gelden de reserverings- en betalingsvoorwaarden van Reade.

Uitstekende catering
Catering kan variëren van koffie/thee tot een warm buffet, alles kan volledig verzorgd worden naar uw persoonlijke wensen.

Rookvrij
Beide gebouwen inclusief de zalen van Reade zijn rookvrij.

Bereikbaarheid

Locatie Dr. Jan van Breemenstraat
Locatie Dr. Jan van Breemenstraat heeft een perfecte ligging aan de rand van het centrum en zeer goed bereikbaar met de auto (vanaf de A10). Rondom deze locatie is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Vrij parkeren in de avond (ca. 25 plaatsen) en daarnaast is er een parkeergarage op 5 minuten loopafstand. Ook is deze locatie makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Station Sloterdijk en Centraal Station met bus, tram of metro (± 20 minuten).

Locatie Overtoom
Locatie Overtoom heeft een prachtige ligging direct aan het Vondelpark. In de parkeergarage onder het gebouw kan men betaald parkeren (€ 3,60 per uur). Deze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station of Station Lelylaan stopt lijn 1 voor de deur.

Tarieven
Tarieven met betrekking tot zaalverhuur zijn op aanvraag en zijn op te vragen via het Facilitair Servicebureau.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met het Facilitair Servicebureau.
T 020 - 607 17 00
E fsb@reade.nl