Neem contact op (020) 607 16 07
Inloggen

Zoveel mogelijk ruimte voor zelfstandigheid

Wij zoeken professionals die zich, dag in dag uit, met passie en plezier inzetten voor onze cliënten. In een gastvrije en inspirerende omgeving help je hen het leven (weer) zo goed mogelijk op te pakken. Onze hoofdlocaties zijn gevestigd in hartje Amsterdam. Daarnaast bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken. Bij Reade werken ruim 800 professionals in circa 130 beroepen.

Onze identiteit wordt weerspiegeld door de kernwaarden: professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Ze vormen het uitgangspunt voor ons denken en ons handelen.

De kern van ons personeelsbeleid is erop gericht in het werk zoveel mogelijk ruimte te laten voor zelfstandigheid én medewerkers opleidingsmogelijkheden en loopbaanperspectief te bieden. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé van medewerkers. Spreek dit je aan, dan maken wij graag kennis met je!

 

Wat bieden wij

CAO

 • Extra’s naast je maandsalaris
  Naast je vakantiebijslag (8%) in mei ontvang je in december een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris. Dit laatste bedrag komt neer op een extra maandsalaris.
 • Vakantie- en PLB-uren
  Op basis van een 36-urige werkweek krijg je 144 vakantie uren en 57 PLB- uren (Persoonlijk Levensfase Budget). De PLB-uren kan je opsparen over meerdere jaren, om bijvoorbeeld tijd te sparen voor een extra vakantie of een studie.


Extra bij Reade

 • Korting op verzekeringen
  Reade heeft afspraken gemaakt met Centraal beheer Achmea, waardoor je met korting bv. een auto-, inboedel- of reisverzekering kan afsluiten.
 • Meerkeuzesystem
  Extra vakantieuren kopen- of verkopen, een nieuwe fiets kopen of een studie volgen? Dat kan via ons meerkeuzesysteem.
 • Reiskostenvergoeding
  Je krijgt reiskostenvergoeding volgens de CAO. Daarnaast hebben wij een regeling waardoor je 3,5% tot 5% korting kan krijgen op je NS of GVB abonnement. Twee keer per jaar krijg je de mogelijkheid om via een bruto-netto systeem extra reiskosten te ontvangen.
 • Personeelsvereniging
  Wij hebben een actieve personeelsvereniging. Eens in de maand wordt er een activiteit georganiseerd zoals een picknick in het Vondelpark, een theaterworkshop of een BMX-clinic. Daarnaast zijn er vaste activiteiten die ieder jaar terugkomen zoals een barbecue en het sinterklaasfeest. Eens in de twee jaar wordt er een groot feest georganiseerd.
 • Sporten
  Reade biedt diverse sportmogelijkheden voor haar medewerkers aan. Zo kan je gebruik maken van het zwembad op locatie Overtoom of deelnemen aan yoga, zumba of aerobics lessen die wekelijks georganiseerd worden voor medewerkers. Daarnaast bieden we medewerkers ook korting op een sportabonnement bij David Lloyd.
 • Parkeren
  Onze beide hoofdlocaties liggen in het centrum van Amsterdam. We hebben parkeergelegenheid en de locaties zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Locaties
  Er is veel groen in de buurt van de hoofdlocaties: locatie Overtoom ligt aan het Vondelpark, locatie Dr. Jan van Breemenstraat bij het Rembrandtpark.
Afbeelding