Wij zoeken jou! Word jij onze nieuwe collega?

Waarom kiezen voor een carrière bij Reade...

Binnen enkele weken tot maanden intensieve revalidatie halen we met het gehele behandelteam het maximale uit ieders mogelijkheden. Je werkt informeel en hecht samen met collega-verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en andere disciplines.

Bekijk de vacature MBO-Verpleegkundigen niveau 4 met passie voor revalidatie

Bekijk de vacature HBO Regieverpleegkundige aandachtsgebied dwarslaesie

Bekijk de vacature Verpleegkundigen op oproepbasis 

Reade investeert graag in jouw verdere ontwikkeling. Kansen en mogelijkheden worden voortdurend gecreëerd.

Paul: “Reade biedt veel bij- en nascholing aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen als persoon maar ook als beroepsprofessional. Kunnen groeien tot hoever jij wilt maakt het werk bij Reade uniek.”  

Je krijgt de kans om kennis te maken met verschillende specialismen. Bij Reade revalideren vooral mensen met een dwarslaesie, amputatie, multi-trauma en mensen met niet-aangeboren hersenletsel, zoals CVA of een hersenletsel.

  Kim: "Het is heel bijzonder om deelgenoot te zijn van de vooruitgang die de revalidanten boeken tijdens hun herstel."

Reade is gevestigd aan de Overtoom in hartje Amsterdam met uitzicht op het Vondelpark.

Reade biedt een contract voor bepaalde tijd voor 24 uur tot 36 uur per week, met snel uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

Wanuza: “Heb je een passie voor revalidatie en het begeleiden van revalidanten bij het herpakken van hun leven? Dan biedt Reade jouw een mooie toekomst!”

 
 

 

Reade zoekt MBO verpleegkundigen, regieverpleegkundigen en verpleegkundigen op oproepbasis met een passie voor revalidatie. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk deze via onderstaande buttons of solliciteer direct!

 

Direct solliciteren