Onze specialisten

Op deze pagina maakt u kennis met onze specialisten en behandelaars. Wat drijft hen? En wat is hun achtergrond? U leest het in de persoonlijke profielpagina's. Wilt u weten hoe tevreden andere cliënten zijn over ons? Op Zorgkaart Nederland vindt u cliëntbeoordelingen en kunt u zelf ook uw ervaring delen. Deze ervaringen helpen ons de kwaliteit van onze zorg beter in kaart te brengen en continu te verbeteren. Waar gaat het goed? En wat zijn verbeterpunten? Uw mening telt. Een overzicht van onze specialisten is hieronder terug te vinden, op naam en specialisme. 

Opleidingsinstituut

Het kan zijn dat u een afspraak heeft bij een coassistent, arts in opleiding (AIO) of een Physician Assistant (PA) omdat Reade een opleidingsinstituut is. Coassistenten (AIO), artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en PA’s worden opgeleid en zijn werkzaam bij Reade. Een PA neemt zelfstandig bepaalde taken over van de revalidatiearts. Alle coassistenten, AIO’s en PA’s werken onder eindverantwoordelijkheid van een revalidatiearts of reumatoloog.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van deze specialistenpagina. Heeft u vragen? Stuur dan s.v.p. een mail naar communicatie@reade.nl