Ben jij onze volgende held?

Ben jij een scholier tussen de 14 en 17 jaar oud en wil jij graag meer weten over de verschillende (specialistische) mogelijkheden binnen het verpleegkundig beroep? Of ken jij iemand uit jouw familie of vriendenkring die de volgende Held in Wit wilt worden? Kom dan een keer langs tijdens één van de bootcamps of neem contact met ons op!
We komen ook graag bij jou langs om je kennis te laten maken met onze verpleegkundigen. Zij kunnen je precies vertellen hoe het is om een Held in Wit te zijn! Een proefles aanvragen of aanmelden voor de bootcamp kan via onderstaande button.

Geef je op voor de bootcamp

 Wat zijn je werkzaamheden als verpleegkundige bij Reade?

Coachen
Als verpleegkundige bij Reade begeleid je patiënten bij lichamelijk of psychisch herstel. Je helpt mensen met blijvend lichamelijk letsel of een functionele beperking om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Samenwerken
Daarnaast werk je heel nauw samen met artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en andere hulpverleners.

Plannen
Je zorgt er voor dat de revalidant optimaal kan revalideren en draagt bij aan alles wat daar bij komt kijken, zoals het dagelijks oefenen van activiteiten en bewegen. Binnen het team ben jij de eerstverantwoordelijke voor de zorg en het aanspreekpunt voor je collega's. Vaak heb je een lange behandelrelatie met patiënten waardoor je alle verbeteringen van de patiënt van dichtbij mee maakt.
Als verpleegkundige bij Reade vervul je dus een heel mooi en belangrijk beroep!

Werken in het centrum
Daarnaast werk je in hartje Amsterdam en loop je zo het Vondelpark in! Nieuwsgierig geworden? Dan maakt Reade graag kennis met je tijdens één van onze bootcamps. De eerst volgende bootcamp vindt plaats op vrijdag 18 november. Meld je aan met behulp van onderstaand formulier.


Ontmoet de andere Helden in Wit!

Maak kennis met onze Helden in Wit. Ontmoet verpleegkundigen van ziekenhuizen in de regio Groot-Amsterdam. Tien karakters met een eigen specialisme. Ontdek wat hun werk elke dag van ze vraagt. En test jezelf: heb ik het ook in me?


Reade komt graag bij je langs op school!

Wil jij dat Reade op jouw school een presentatie komt geven over het verpleegkundig beroep? Wij verzorgen graag een interactive, leerzame en inspirerende proefles. Schrijf jouw school in via onderstaande button.

Ik wil mijn school aanmelden

Volg Helden in Wit