MBO Verpleegkundigen niveau 4 met passie voor revalidatie

(24-36 uur per week)

“Revalidatiegeneeskunde is altijd dynamisch, iedere cliënt werkt naar andere doelen toe, je werkt met veel ziektebeelden en geen dag is hetzelfde. Bij Reade proef je een gezellige, echte Amsterdamse sfeer.” Celine, verpleegkundige.

Als verpleegkundige bij Reade ben je verantwoordelijk voor de meest optimale zorg aan revalidanten met een dwarslaesie of niet-aangeboren hersenletsel. Je draagt intensief bij aan alle aspecten rond het revalidatieproces zoals het dagelijks oefenen van activiteiten en mobiliteit. Je werkt informeel en nauw samen met collega-verpleegkundigen (4 & 5 en verpleegkundig specialisten), artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en andere disciplines. Binnen het team ben jij eerstverantwoordelijke voor de zorg en het aanspreekpunt voor de andere disciplines.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in de kliniek van Reade. Deze kliniek is verdeeld over verschillende afdelingen met ieder een eigen specialisme. De afdelingen werken nauw met elkaar samen en ondersteunen elkaar.

Bij Reade verblijven mensen met verschillende achtergronden en leeftijden, die door een hersenletsel, amputatie of ruggenmergletsel ineens niet meer als vroeger kunnen functioneren. Doordat Reade specialistische zorg aanbiedt komen revalidanten vanuit een groot deel van Nederland. Binnen enkele weken tot maanden intensieve revalidatie halen we met het gehele behandelteam het maximale uit ieders mogelijkheden. Reade is gevestigd op de locatie Overtoom, in hartje Amsterdam met uitzicht op het prachtige Vondelpark.

Je toekomstige werkgever

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken. Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door professioneel werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Wie zoeken wij?

 • Een MBO-verpleegkundige (BIG geregistreerd) met passie voor revalidatiezorg!
 • Je bent flexibel, kan overstijgend denken en je beschikt over hebt een ‘helikopterview’.
 • Je ziet het als een uitdaging om iedere dag weer het centrale punt te zijn voor de revalidant en samen met hele team en de revalidant het maximale uit het revalidatieproces te halen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, deze zijn belangrijk omdat je bij Reade te maken hebt met mensen van diverse leeftijdscategorieën, verschillende achtergronden en doelgroepen
 • Je vindt het leuk om intensief contact met revalidanten op te bouwen omdat revalidanten vaak voor langere tijd bij Reade verblijven, of nog langdurig poliklinisch aan Reade verbonden zijn.
 • Je hebt een neus voor vernieuwing en bent in staat om je steentje bij te dragen aan lopende projecten.

Wat bieden wij?

 • Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.012,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45, CAO ziekenhuizen).
 • Een boeiende en plezierige werksfeer in multidisciplinair teamverband, waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en collegialiteit.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 24 uur tot 36 uur per week, met snel uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Wil je eerst ‘proeven aan de organisatie’? Wij bieden ook overeenkomsten voor de duur van twee of drie maanden aan. Ook is het mogelijk om eerst een dag mee te lopen op één van onze afdelingen.
 • Een leuk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jouw verdere ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om stagiairs te begeleiden, jouw kennis over te dragen en nieuwe kennis te vertalen naar de praktijk.
 • Een makkelijk bereikbare locatie: de tram stopt voor de deur van de kliniek en indien je met de auto komt; hebben we een eigen parkeergarage.
 • Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de speciale pagina Reade als werkgever.

Zet jij de eerste stap?         

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Brenda Fibicher, operationeel manager Verpleging, telefoonnummer 020-6071780 of email b.fibicher@reade.nl.

Verder praten met een van de verpleegkundigen? Stel je vraag via werkenbij@reade.nl of lees hoe onze verpleegkundigen het werken bij Reade ervaren. Reageren kan via het online sollicitatieformulier op www.reade.nl/solliciteren.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.