Opleiding en stages

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor ANIOS (artsen niet in opleiding tot specialist). Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) co-schap. Tevens spelen wij een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en bij de nascholing van revalidatieartsen en reumatologen.

Differentiatiestages AIOS revalidatiegeneeskunde

Voor AIOS revalidatiegeneeskunde biedt Reade de mogelijkheid een differentiatiestage te lopen. Je kunt je bij ons verdiepen in reumarevalidatie, niet-aangeboren hersenletsel en dwarslaesie. Uitgebreide informatie over de onderstaande stages vind je op www.opleidingsetalage.nl

  • Reumarevalidatie
  • Niet zichtbare gevolgen van hersenletsel
  • Specialistische dwarslaesie revalidatie

Stageplaatsen voor verpleegkundigen

Met grote regelmaat hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor stagiairs Verpleegkundigen niveau 4 Beroeps Opleidende Leerweg en niveau 5 voltijd. Als je als verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 in dienst bent bij ons, is er de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4 of niveau 5. Voor meer informatie over zorgstageplaatsen kun je terecht bij de praktijkopleider Mieke Vinkestijn.
T (020) - 607 16 90
praktijkbegeleiding@reade.nl

Overige stageplaatsen

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde. Zo zijn er bijvoorbeeld stagiairs bij de behandeldisciplines, in de facilitaire dienstverlening, de afdeling HR en bij de financiële afdeling. De inhoud en de duur van de stage hangen af van de opleiding en wordt in overleg vastgesteld. Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats, vul dan het open sollicitatieformulier in.