Podotherapeut

(12-16 uur per week)

“Adequate voetzorg levert meer op dan alleen maar verbeterde mobiliteit.” Axcel Kelly, podotherapeut

Een verbeterde mobiliteit draagt bij aan meer bewegen. Dit komt de algehele fysieke en psychische gezondheid ten goede waardoor je optimaler kan functioneren. Als podotherapeut werk je met cliënten met voetproblemen, bijvoorbeeld als gevolg van een reumatisch aandoening. Je biedt hen conservatieve zorg en indien nodig begeleiding bij operatieve zorg, om beperkingen bij staan en lopen in het dagelijks leven te verminderen. Schoen- en voetverzorgingsadviezen en het aanmeten van hulpmiddelen (zolen en teenortheses) zijn belangrijke voorwaarden voor een optimaal revalidatieproces.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen het cluster Polikliniek, waar je samen met een collega podotherapeut onderdeel bent van een multidisciplinair team. Je kan worden ingezet op de locatie Dr. Jan van Breemenstraat of op een van onze netwerklocaties. Dit zal in onderling overleg worden afgestemd.

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken. Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Podotherapie en bent geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Je hebt affiniteit met het verder ontwikkelen van systematische zorgevaluatie en bij voorkeur heb je ervaring met het behandelen van patiënten met een reumatische aandoening, diabetes mellitus en wondbehandeling. Daarnaast werk je ‘evidence-based’ en conform het ICF-model.

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor één jaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.840,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55, CAO-Ziekenhuizen). Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de pagina Reade als werkgever.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique Jongejan, bedrijfskundig manager Polikliniek, telefoonnummer 020-6071732 of 0613120368.

Reageren kan via het online sollicitatieformulier.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze advertentie wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Terug naar het vacatureoverzicht