Heb jij de eerste stap gezet?

Dan is het fijn om te weten wat de vervolgstappen zijn:

  • Wanneer je bij ons solliciteert komt je sollicitatie terecht bij de afdeling HR. Zij zorgen ervoor dat je sollicitatie bij de selectiecommissie terecht komt.
  • De selectiecommissie maakt, na de sluitingsdatum van de vacature, een briefselectie waarbij wordt besloten welke kandidaten een uitnodiging krijgen voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken worden meestal gevoerd door de leidinggevende en een medewerker van de afdeling waar de vacature uitstaat.
  • Na het sollicitatiegesprek neemt de leidinggevende contact met je op over de uitkomst van het gesprek. Word jij onze nieuwe collega, dan krijg je van de afdeling HR een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Tijdens dit gesprek, waar je nieuwe leidinggevende en een medewerker HR bij zitten, worden alle documenten in orde gemaakt voor je indiensttreding en krijg je informatie over je eerste werkdag.
  • Ben jij het dit keer niet geworden, maar denken we dat er bij Reade nog een toekomst voor jou zou kunnen liggen, dan houden we je gegevens in portefeuille. Mocht er in de toekomst een voor jou interessante vacature ontstaan dan nemen we je sollicitatie graag mee in de procedure. Als we je sollicitatie in portefeuille houden dan word je daarvan op de hoogte gebracht.
  • Medewerkers van Reade krijgen ook de mogelijkheid om op de vacature te reageren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.