Direct aan de slag als verpleegkundige in hartje Amsterdam? Meld je aan voor de speeddate!

Als verpleegkundige bij Reade werk je nauw samen met artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en andere hulpverleners. Je zorgt er voor dat de revalidant optimaal kan revalideren en draagt bij aan alles wat daar bij komt kijken, zoals het dagelijks oefenen van activiteiten en de mobiliteit. Binnen het team ben jij de eerstverantwoordelijke voor de zorg en het aanspreekpunt voor je collega's. Vaak heb je een lange behandelrelatie met patiënten waardoor je alle verbeteringen van de patiënt van dichtbij mee maakt.

Daarnaast werk je in hartje Amsterdam en loop je zo het Vondelpark in! Nieuwsgierig geworden? Dan maakt Reade graag kennis met je.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij onze perfect match? Meld je dan aan voor een vrijblijvende speeddate met Reade. Onze verpleegkundigen zitten voorlopig iedere week een aantal dagen in het Reade Café aan de Overtoom 283 om jou beter te leren kennen en je vragen te beantwoorden. Kom jij ook een keer langs, bijvoorbeeld samen met een vriend(in) of familielid? Dit kan:

  • Elke dinsdag 15:30 - 16:00 uur
  • Elke donderdag 15:30 - 16:30 uur
  • Elke zondag 13:00 - 15:00 uur

Bekijk wanneer het jou uitkomt en kom gezellig langs, alleen of samen met iemand. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging en tijdstip waarop je wordt verwacht.

Meld je aan voor de speeddate